WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. We zijn trots op onze geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten. Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Historie

De geschiedenis van THE EYDEN BERG begint in 1986 wanneer Thomas Thomas, opgeleid tot meubelmaker, het bedrijf (toen nog Eydenberg) overneemt en nieuw leven in blaast door zich door de jaren heen te specialiseren in het ontwerpen en produceren van uiteenlopende retail projecten.

Met het aantreden van Jorim Thomas als managing director, in 2011, groeit het bedrijf verder als one-stop-shop voor grote merken, waaronder adidas, Under Armour, de Bijenkorf, J-club, Moët & Hennessy, TI SENTO en VANS.

Iconische merkervaringen

De dagen van het simpelweg verkopen van producten zijn voorbij. Dat is goed nieuws als je het ons vraagt. Omdat wij geloven dat merken de ‘power’ hebben om het dagelijks leven net iets spannender te maken.Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. Naast altijd boeiend, verrassend en zeer #instagrammable, ook zeker functioneel. Samen maken we van mensen en merken vrienden voor het leven.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG. We hebben een team van experts die klaarstaat om de perfecte oplossing te vinden. We stoppen altijd alles wat we weten en kunnen, in alles we maken. Op deze manier leveren we effectieve combinaties tussen commercie en creativiteit. Retail projecten van A tot Z, van 3D-ontwerp, technische uitwerking, tot productie en installatie, allemaal onder één dak.

Momenteel werken we er hard voor om te bereiken wat we voor ogen hebben. Elke dag opnieuw. Elke dag verrassend. We zijn rebels met een reden, we willen de go-to-person worden voor merken of het nu voor een one off is of een grote productie. Samen met het merk bedrijven wij de kunst van retail op het hoogste niveau. Door groots (en hardop) te dromen trekken we gelijkgestemde merken aan.