Technical Engineer bij THE EYDEN BERG

WHO WE ARE
Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. We zijn trots op onze geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten. Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.
We werken er hard voor om te bereiken wat we voor ogen hebben. Elke dag opnieuw. Een project is pas klaar als alles perfect is. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen. Want twee zijn altijd nog beter dan één, weleens geprobeerd om een berg in je eentje te verplaatsen? Nee, wij ook niet. Teamwork makes the dream work!

WHO ARE YOU?
Als technisch tekenaar heb je een natuurlijk talent voor technisch inzicht en een scherp oog voor maatvoering. Je bent nauwkeurig en niets ontgaat je wanneer je tekeningen controleert. Daarnaast heb je diepgaande productkennis van plaatmateriaal en fournituren, en onderhoud je regelmatig contact met leveranciers. #NOGUTSNOGLORY

YOUR RESPONSIBILITY
Als Technical Engineer ben je onderdeel van het gedreven en gezellige team Technical Engineering, dat graag samenwerkt en waar jij een onmisbare schakel in bent. In de praktijk vertaal je ontwerpen naar technische uitvoering. Je maakt technische tekeningen, controleert zowel je eigen werk als dat van je collega’s, en stelt werkinstructies op voor operations. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkopen van benodigde materialen en het opstellen van materiaallijsten. Je hebt regelmatig contact met collega’s, onderaannemers en leveranciers.

WHAT YOU NEED
Je hebt minimaal een MBO4 werk- en denkniveau en toont verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden. Daarnaast beheers je zowel het Nederlands als het Engels vloeiend. Je hebt ervaring in werkvoorbereiding en een bewezen staat van dienst in technisch tekenwerk (2D en 3D), bij voorkeur in de retailsector. Je bent volledig vertrouwd met tekenprogramma’s zoals Vectorworks en PaletteCad. Je bent bereid om je voortdurend te ontwikkelen op het gebied van systeemkennis en moeiteloos over te schakelen naar nieuwe en efficiëntere systemen.

WE OFFER

  • Een dynamische en gezellige werkplek;
  • Een enthousiast en hecht team;
  • Een inspirerende werkomgeving met korte communicatielijnen;
  • Een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en regelmatig een mooi feest op de planning.

ARE YOU ICONIC? Join THE EYDEN BERG. 
Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.