PLANNER (Miss or Mr. Plantastic)

 

WHO WE ARE

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. We zijn trots op onze geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten. Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

We werken hard om onze doelen te bereiken, elke dag opnieuw. Een project is pas klaar wanneer alles perfect is. Dit bereiken we niet alleen, maar samen. Want zoals het spreekwoord zegt: twee weten meer dan één. Heb je ooit geprobeerd in je eentje een berg te verplaatsen? Wij ook niet. Teamwork makes the dream work!


WHO ARE YOU?

Jij bent Miss/Mr Plantastic, de Planner van ons team. Je bent een doener. Het plannen van logistiek, installaties en bijbehorend personeel binnen strakke deadlines is voor jou geen enkel probleem. Bijsturen, problemen oplossen en communiceren met verschillende stakeholders binnen het project zijn helemaal jouw ding. Je geniet ervan wanneer aan het einde van de dag alles gelukt is. #NOGUTSNOGLORY


YOUR RESPONSIBILITY

Als Planner (Miss Plantastic) ben je verantwoordelijk voor het juist, tijdig en efficiënt plannen van de logistiek en operationele aspecten van onze retailprojecten. Je ondersteunt de Project Managers bij het plannen van de logistiek en installatie en schakelt continu tussen verschillende teams en klantwensen. Ook regel je externe transporten, documentatie en de personeelsplanning, inclusief internationale klussen. Je bewaakt de timing, identificeert planningsrisico’s en onderhoudt contact met stakeholders. Met strategisch inzicht draag je bij aan de doelstellingen van THE EYDEN BERG en stel je verbeteringen voor in de planning.

 

YOU NEED

HBO-vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren. Een opleiding in Planning en Logistiek. Minimaal 3 jaar ervaring in een planningsfunctie. 

 

WE OFFER

  • Een dynamische en gezellige werkplek;
  • Een enthousiast en hecht team;
  • Een inspirerende werkomgeving met korte communicatielijnen;
  • Een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en regelmatig een mooi feest op de planning.

 

ARE YOU ICONIC? Join THE EYDEN BERG. 

Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.