Ben jij onze nieuwe meubelmaker stagiair?

Naar wie zijn we opzoek?

Houd jij van dingen maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Stagiaire Meubelmaker ben je onderdeel van het gezellige werkplaats team en ga je meewerken aan het produceren van onze super gave retail projecten. Je weet dan ook van aanpakken en hebt twee rechterhanden. Ook heb je oog voor detail en een grote dosis technisch inzicht.

Samen met je stagebegeleider ga je leren om een werktekening te vertalen naar de praktijk. Je gaat vervolgens werken aan het samenstellen, bewerken en afwerken van onze projecten. Denk aan meubels, interieur onderdelen en displays uit allerlei verschillende materialen vervaardigd. De ene keer doe je dit zelfstandig, de andere keer samen met je begeleider of collega. 

Je gaat daarnaast leren werken met handgereedschap en semi-automatische houtbewerkingsmachines. Zagen, boren, schuren, frezen, persen en fineren, het hoort er allemaal bij. Ook ga je leren hoe je een kwaliteitscontrole kunt uitvoeren.

Samengevat een super leerzame stage plaats!

Wie is THE EYDEN BERG?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien.

THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten. We hebben een divers merkenportfolio met high-profile bekende merken.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We ontwerpen ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. Naast altijd boeiend, verrassend en zeer #instagrammable, ook zeker functioneel. We leveren een effectieve combinaties tussen commercie en creativiteit.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG. Retail projecten van A tot Z, van 3D-ontwerp, technische uitwerking, tot productie en installatie, allemaal onder één dak.

Wat ga je doen?

  • Leren vertalen van een werktekening naar de praktijk
  • Samenstellen, bewerken en afwerken van meubels, displays en interieuronderdelen
  • Van zagen, boren, schuren tot frezen en fineren, je gaat het allemaal leren
  • Werken met handgereedschap en houtbewerkingmachines

Have you got what it takes?

  • Je werkt netjes, houdt overzicht en weet van aanpakken
  • Grote dosis technisch inzicht en twee rechterhanden
  • Ingeschreven bij een MBO opleiding Meubelmaker / Interieurbouwer
  • Je bent makkelijk in de omgang en gezellig
  • Verantwoordelijk, Proactief en Teamspeler

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Ook bieden wij diverse sportlessen aan in onze eigen GYM. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv, portfolio en motivatie naar career@eydenberg.com.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.