Ben jij onze Meubelmaker (BBL)?

Naar wie zijn we opzoek?

Houd jij van dingen maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Meubelmaker ben je onderdeel van de werkplaats en ben je samen verantwoordelijk voor alle producties van THE EYDEN BERG. Jij zorgt er samen met je team voor dat onze super gave retailprojecten worden geproduceerd. Je weet van aanpakken. Met jouw twee rechterhanden zorg je ervoor dat alles met groot oog voor detail wordt geproduceerd. Je hebt een grote dosis technisch inzicht en kunt met gemak werktekeningen vertalen naar productie. De ene keer werk je zelfstandig aan een project, de andere keer mag je een project aansturen. Hoe meer je groeit in je functie, hoe vaker je deze verantwoordelijkheid krijgt. Jouw werkplaats is veilig en ziet er netjes uit, you’ve got in under control. Met je enthousiasme zorg je voor een goede sfeer op de werkplek. Samengevat een super afwisselende job!

Onze organisatie is aan het groeien. Dit betekent dat we jouw ondersteuning goed kunnen gebruiken. Er is zeker ruimte om het vak te leren, dus ook als starter of doorgroeier kun je op deze vacature reageren.

Wie is THE EYDEN BERG?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. En dat ga jij als Interieurbouwer in de praktijk brengen.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Wat ga je doen?

 • Leren vertalen van een werktekening naar de praktijk
 • Samenstellen, bewerken en afwerken van meubels, displays en interieurdelen
 • Van zagen, boren, schuren tot frezen en fineren, je gaat het allemaal leren
 • Werken met handgereedschap en houtbewerkingmachines
 • Uitvoeren van jouw praktijkopdracht in de werkplaats

Have you got what it takes?

 • Je werkt netjes, houdt overzicht en weet van aanpakken
 • Grote dosis technisch inzicht en twee rechterhanden
 • Ervaring als Meubelmaker is mooi meegenomen maar functie is ook zeer geschikt voor technische starters en doorgroeiers
 • MBO praktijk werk en denkniveau
 • Je bent makkelijk in de omgang en klantvriendelijk
 • Verantwoordelijk, Proactief en Teamspeler

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com. Of stuur even een appje naar 06-40714150 en kom gerust eens bij ons kijken in Westzaan onder het genot van een bakje koffie.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.