Ben jij onze nieuwe interieurbouwer in de buitendienst?

Naar wie zijn we opzoek?

Ben jij een echte interieurbouwer in hart en nieren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Interieurbouwer ben je onderdeel van het installatieteam en ben je samen verantwoordelijk voor alle installaties van THE EYDEN BERG. Jij zorgt er samen met je team voor dat onze super gave retailprojecten tot leven komen op locatie. Teamwork is key word, de ene keer werk je mee aan een installatie, de andere keer stuur je het project op locatie aan. Lekker veel verantwoordelijkheid dus. Je houdt van dingen maken en installeren. Je weet dan ook van aanpakken. Met jouw twee rechterhanden zorg je ervoor dat alles met oog voor detail wordt geïnstalleerd. Door je klantvriendelijkheid laat jij de klant achter met een big smile. Een krappe deadline is voor jou een uitdaging. Weekendje meepakken of een avond doorpakken, no problem. Ook kun je zomaar in het vliegtuig zitten om met jouw team een project te installeren in Milaan. Samengevat een super toffe job!

Onze organisatie is aan het groeien. Dit betekent dat we jouw ondersteuning goed kunnen gebruiken. Er is zeker ruimte om het vak te leren, dus ook als starter of doorgroeier kun je op deze vacature reageren.

Wie is THE EYDEN BERG?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. En dat ga jij als interieurbouwer in de praktijk brengen.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Wat ga je doen?

 • Vertalen installatie plan naar de praktijk
  Materialen selecteren, controleren en transporteren
  Retail projecten installeren n.a.v. de werktekening en/of briefing
  Zagen, boren, schuren, snijden, buigen, lijmen, schilderen, lakken, frezen, persen en fineren
  Werken met handgereedschap en semi-automatische houtbewerkingsmachines
  Kwaliteitscontrole van installatie op opleveringseisen
  Oplevering communiceren aan klant
  Afwisselende rollen binnen het team: Project op locatie aansturen en meewerken in teamverband
  Ondersteunen in montageteam van dochteronderneming ‘De Maat Fabriek’

Have you got what it takes?

 • Je werkt netjes, houdt overzicht en weet van aanpakken
 • Grote dosis technisch inzicht en twee rechterhanden
 • Ervaring in interieurbouw is mooi meegenomen maar functie is ook zeer geschikt voor technische starters en doorgroeiers
 • MBO praktijk werk en denkniveau
 • Je bent makkelijk in de omgang en klantvriendelijk
 • Verantwoordelijk, Proactief en Teamspeler

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Sportlessen in onze inhouse GYM. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv, portfolio en motivatie naar career@eydenberg.com.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.