Ben jij onze nieuwe BBL Machinaal Houtbewerker?

Naar wie zijn we opzoek?

Ben jij een echte ‘Woodcraft Hero’ in de dop? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als BBL Machinaal Houtbewerker ben je onderdeel van het gezellige machinale team en ben je samen verantwoordelijk voor de machinale productie van onze toffe retailprojecten van THE EYDEN BERG en onze maatwerk kwaliteitskasten van dochteronderneming De Maat Fabriek. Jij gaat leren werken met verschillende houtbewerkingsmachines en zorgt onder begeleiding van jouw begeleider dat al ons (plaat)materiaal klaar is voor montage door het assemblage team. Je steekt graag de handen uit de mouwen en weet van aanpakken. Je houdt van een dynamische omgeving, een krappe deadline is voor jou geen probleem.

Wie is THE EYDEN BERG?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. En dat ga jij als interieurbouwer in de praktijk brengen.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Wie is De Maat Fabriek?

Bij De Maat Fabriek maken we de mooiste maatwerk kasten in alle uiteenlopende soorten en maten. Van productie tot installatie, wij verzorgen het hele plaatje. In een nieuw pand en met een jong energiek team gaan wij de markt veroveren op het gebied van maatwerk kasten en deuren.

Wat ga je doen?

 • Instructies en tekeningen vertalen naar de machine
 • Selecteren, controleren en voorbereiden van (plaat)materiaal
 • Zagen, banden en frezen van het (plaat)materiaal
 • Leren bedienen van CNC gestuurde machines en andere houtbewerkingsmachines in de werkplaats
 • Leren onderhouden van machines en oplossen van kleine storingen
 • Kwaliteitscontroles voeren over de productie
 • Overleg met werkvoorbereider over de voortgang van de productie

Have you got what it takes?

 • Je werkt netjes, houdt overzicht en weet van aanpakken
 • Grote dosis technisch inzicht en twee rechterhanden
 • Ingeschreven bij een MBO opleiding Meubelmaker / Interieurbouwer / Machinale
 • Zelfstandig werken en zelfstarter
 • Je bent makkelijk in de omgang
 • Accuraat, Proactief en Teamspeler

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende leerbaan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Samen sporten in onze eigen GYM. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com. Of stuur even een appje naar 06-40714150 en kom gerust eens bij ons kijken in Westzaan onder het genot van een bakje koffie.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram THE EYDEN BERG of Instagram De Maat Fabriek.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.