Ben jij onze nieuwe BBL Interieurbouwer?

Naar wie zijn we opzoek?

Ben jij een echte interieurbouwer in hart en nieren? Vind jij het leuk om te werken voor grote retail merken en zie jij het helemaal zitten om elke dag weer een nieuwe etalage, pop-up of display in voornamelijk Nederlandse winkels te plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als BBL interieurbouwer ben je onderdeel van het installatie team en ga je meewerken aan alle installaties van THE EYDEN BERG. Dit betekent dat je er samen met je team voor zorgt dat onze super gave retail projecten tot leven komen op locatie. Samen met je BBL begeleider ga je leren om een werktekening te vertalen naar de installatie. Je houdt van dingen maken en installeren. Je weet dan ook van aanpakken. Je bent vriendelijk en kunt wel tegen een beetje druk. Weekendje meepakken of een avond doorpakken, no problem. Ook kun je zomaar in het vliegtuig zitten om met jouw team een project te installeren in Europa. Samengevat een super toffe afwisselende leerplaats in een heel gezellig team! 

Wie is THE EYDEN BERG?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. En dat ga jij als interieurbouwer in de praktijk brengen.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Wat ga je doen?

 • Leren vertalen van werktekening naar installatie
 • Installeren van pop-ups, etalages, displays en andere retailprojecten op locatie
 • Zagen, boren, schuren, snijden, buigen, lijmen, schilderen, lakken, frezen, persen en fineren
 • Leren werken met handgereedschap en semi-automatische houtbewerkingsmachines
 • Afmonteren van installaties
 • Kwaliteitscontroles
 • Werken aan je praktijkopdracht in onze werkplaats

Have you got what it takes?

 • Je werkt netjes, houdt overzicht en weet van aanpakken
 • Grote dosis technisch inzicht en twee rechterhanden
 • Ingeschreven bij een MBO opleiding Meubelmaker / Interieurbouwer
 • Je bent makkelijk in de omgang en klantvriendelijk
 • Verantwoordelijk, Proactief en Teamspeler

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Ook bieden wij diverse sportlessen aan in onze eigen GYM. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com. Of stuur even een appje naar 06-40714150 en kom gerust eens bij ons kijken in Westzaan onder het genot van een bakje koffie.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram THE EYDEN BERG of Instagram De Maat Fabriek.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.