Ben jij onze Content Marketing stagiair?

Naar wie zijn we opzoek?

DE MAAT FABRIEK en THE EYENDE BERG zijn op zoek naar een stagiair Content Marketing. Binnen onze jonge en energieke marketingafdeling zijn wij op zoek naar een stagiair met gevoel voor content marketing. Als onderdeel van ons marketing team ga jij ons helpen onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.  Jij zet DE MAAT FABRIEK en THE EYDEN BERG op de kaart!

Wie zijn DE MAAT FABRIEK & THE EYDEN BERG?

WIE IS DE MAAT FABRIEK?

DE MAAT FABRIEK (DMF) is een nieuw online B2C platform waar je jouw eigen maatwerk kast in drie stappen kunt ontwerpen en bestellen. De verkoop, productie en installatie hebben we allemaal in huis. Dus alle kasten worden bij ons in huis gemaakt. DE MAAT FABRIEK is een heel nieuw platform (dec 2021) en een splinternieuw merk die alleen online een winkel heeft. Je kunt je dus wel voorstellen hoe belangrijk de online zichtbaarheid is en wat het effect kan zijn van succesvolle social media kanalen en goedlopende marketing campagnes. Aangezien we van scratch af aan beginnen kun je hier veel leren en kijken we uit naar jouw input en kennis. Content is key in deze stage! 

Wie is THE EYDEN BERG?

THE EYDEN BERG (TEB) is en een creatief retail productie bedrijf. THE EYDEN BERG is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van uiteenlopende retail projecten. Denk aan pop-ups, etalages, showrooms en/of complete winkels.  THE EYDEN BERG is een B2B speler, waarbij (grote) retail merken onze klanten zijn. Om deze retail klanten te kunnen binden en bereiken is het belangrijk dat we ons portfolio en de dingen die we doen laten zien op social media. Deze contentkalender is in your hands! Hoe leuk is dat.

Wat ga je doen?

Tijdens deze praktische stage zorg je voor de content kalender van de DE MAAT FABRIEK en THE EYDEN BERG socials. Maar voel je ook vrij te kijken naar andere kanalen die we mogelijk kunnen inzetten, denk aan Pinterest, Youtube, TikTok, Blogs etc. Je gaat zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag, waarbij je jezelf verder ontwikkelt. Er is veel ruimte voor jouw inbreng: heb je een leuk idee voor een blogartikel, video, Facebook- of Instagram Post, dan horen wij dat graag! Daarnaast kun je jouw creativiteit de vrije loop laten in onze eigen studio voor fotografie en video. Alle attributen zijn hier aanwezig.

Tijdens jouw stage:

  • Produceer en publiceer je content, en vertaal je deze door naar onze eigen middelen, zoals nieuwsbrieven, webshop, brochure, etc.;
  • Bedenk je inspirerende content die je in samenwerking met andere collega’s produceert;
  • Bewaak je de DMF en TEB-merkpositionering;
  • Analyseer je de social media performance en trekt hier conclusies uit.

Kom jij ons team vanaf februari 2023 versterken voor een periode van minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen per week? Solliciteer direct!

Dit ben jij

  • Je bent een 3e of 4e jaars hbo- of wo-student richting Marketing, Media & Design, Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde (marketingrichting) of vergelijkbaar.
  • De wereld van blogs en online platforms is voor jou geen onbekend terrein.
  • Je hebt enige stage- of werkervaring (bijbaan) in een dynamische en commerciële omgeving.
  • Je bent proactief, creatief, enthousiast en zelfstandig en beschikt over een groot inlevingsvermogen.
  • Je kunt naast je opdracht minimaal 4 dagen per week meewerken in het team.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met interieur en retail

What’s in it for you?

Een uitdagende stage bij een start-up merk (DMF) en een succesvol internationaal merk (TEB) die allebei continu in beweging zijn en waar met prachtige projecten gewerkt wordt. 

We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit! Werkplezier, een snelle omgeving waarin je veel kunt leren en een spiksplinternieuw kantoor. Een prima stagevergoeding. Gedreven en enthousiaste collega’s die in een informele en open sfeer met elkaar samenwerken om het beste resultaat te behalen. Samen hard werken, maar ook samen lachen. Daarbij kun je naast samen werken, ook samen sporten met gratis sportlessen in onze GYM.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een bericht naar career@eydenberg.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.