Ben jij onze nieuwe ALLROUND MARKETEER?

WHO ARE YOU?

THE EYDEN BERG is op zoek naar een gedreven en veelzijdige Allround Marketeer met uitstekende vaardigheden op het gebied van (retail)fotografie en videografie. Als Allround Marketeer krijg je de kans om diverse marketing activiteiten op te zetten en verder te ontwikkelen, om onze merkidentiteit te versterken en de groei te stimuleren. Je gaat je volledig storten op het maken van content voor onze socials (LinkedIn, Instagram, Facebook), en het opzetten van ons eigen TikTok account. Het ultieme doel?: Worldwide presence for THE EYDEN BERG, en wie weet help je zelfs mee aan het winnen van awards op gebied van retail brand experiences.

Who is THE EYDEN BERG?

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische brand experiences. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. We zijn trots op onze geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten voor prachtige merken (denk o.a. aan adidas, Dior, Cartier, de Bijenkorf). Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

We werken hard om onze doelen te bereiken, elke dag opnieuw. Een project is pas klaar wanneer alles perfect is. Dit bereiken we niet alleen, maar samen. Want zoals het spreekwoord zegt: twee weten meer dan één. Heb je ooit geprobeerd in je eentje een berg te verplaatsen? Wij ook niet. Teamwork makes the dream work!

YOUR RESPONSIBILITIES:

 • Fotograferen en filmen van onze iconische retailprojecten, zoals onder andere etalages, winkels en pop-ups.Beheren van sociale mediaplatforms, waaronder Instagram, LinkedIn en Facebook, en het opzetten van een TikTok-account.
 • Zorgdragen voor de gehele content, van het schrijven van teksten voor de socials en website, inclusief foto/videografie, bewerking en nabewerking, tot het online gooien van de post. Met het uiteindelijke doel om onze merkidentiteit te vertalen naar visuele content.
 • Verantwoordelijk voor het creëren en bijhouden van de contentkalender om er voor te zorgen dat de social media posts en eventuele blogs tijdig worden gepubliceerd
 • Samenwerken met verschillende afdelingen (sales, project management, design) om zo tot de beste resultaten te kunnen komen
 • Het uitrollen van de brand identity, dit gaat van verpakkingen voor samples, bedenken, en het regelen van cadeaus voor klanten, tot aan het opzetten van interne presentaties.
 • Het meedenken en organiseren van events, denk aan het jaarlijkse kerstfeest, een goede vrijdagmiddagborrel, of het neerzetten van THE EYDEN BERG op een beurs
 • Het analyseren en evalueren van marketing activiteiten om zo de prestaties te meten en te verbeteren
 • We houden ervan als je zelf met creatieve, iconische en frisse ideeën en toevoegingen komt m.b.t. marketing activiteiten!

Have you got what it takes?

 • Bewezen ervaring in (retail)fotografie en videografie, met een indrukwekkend portfolio.
 • Creatief denkvermogen, analytische vaardigheden en oog voor detail.
 • Retail en/of agency achtergrond is een pre
 • Hands-on mentaliteit
 • Ervaren met het bewerken van foto’s en video’s
 • Goede communicatieve vaardigheden en vermogen om in teamverband te werken
 • Bekend en behendig in social media platforms (LinkedIn, Instagram, Facebook, Pinterest & TikTok)

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Ook bieden wij diverse sportlessen aan in onze eigen GYM. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

ARE YOU ICONIC? JOIN THE EYDEN BERG.

Enthousiast? Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op onze
 Instagram.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.